2014-02-27 02:32:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Be kell látnia, veszített

Napi horoszkóp február 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mindenkinek sikerülhet port hintenie a szemébe, de saját magának nem hazudhat. Ami ebből következne, az akár egy komoly betegség formáját is ölthetné. Inkább emlékezzen vissza arra, hogy mik is voltak a céljai boldog ifjúságában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem szereti, ha mások próbálják meg önt irányítani, holott vannak helyzetek, amikor ez elkerülhetetlen. Ha úgy érzi, hogy a főnökénél jobban átlátja a problémát. Ossza meg vele e nézetét! Avagy törjön a helyére! De ez kétesélyes játszma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Családi eseményre készül a hétvégén, amihez már most meg kell tennie az első lépéseket, hogy jól alakuljanak a dolgok. Nagyon fontos vendéget vár, akiktől függ az ön további sorsa is. Muszáj mindent beleadnia, ha jót akar magának.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön rendkívül kíváncsi ember, de nem kellene ma mégsem mindenbe beleütnie az orrát. Olyasmit tudhat meg ugyanis, ami komoly dilemma elé állítja. Ha felfedi, magának árt, ha nem akkor másnak. Valamilyen okos megoldást kell találnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ok nélkül, habár nem szántszándékkal, de mégiscsak megbánt valakit. Már megint a nagy egója kerül előtérbe, ezért történhet meg ez az eset. Ha sikerül kicsit visszavonulót fújnia, akkor máris másként alakulhatnak a dolgok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy múltbéli változás borzolja fel a kedélyeket a mai napon a családjában. Olyan, mintha egy kavicsot dobnának be az állóvízbe. Mindent megmozgat, de a felkavarodás most az egyszer jót tesz. Ne féljen tőle!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napja pontosan úgy alakul, ahogyan azt eltervezte. Semmi meglepőre nem kell tehát számítania, de ami történik, azt biztosan a megelégedésére fog szolgálni. Dolgozzon nyugodtan és körültekintően!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Biztosan megvan rá az oka, hogy miért várta olyan türelmetlenül ezt a mai napot. Az izgalma csak még tovább fokozódik, mert amire úgy várt, az megvalósulni látszik. Ám éppen azzal ronthatja el a hatást, ha túlságosan bízik a dolgában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Nyilas jegyűek egyik legszebb tulajdonsága, hogy képtelenek a hazugságra. De az átlényegülésre még ön is képes lehet. Ha nem akar valami fájó igazságot elárulni az egyik családtagjának, egyszerűen törölje ki az agyából!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Fáradtnak és lehangoltnak érezheti magát, mégis továbbra is kötelezettségeket kell vállalnia, tennie kell a dolgát. Semmi nem akadályozhatja meg azonban abban, hogy a munkaidő végén percre pontosan letegye a munkát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bármennyire nagy is önben a küzdőszellem, be kell látnia, hogy valamiben veszített. Ám sohase feledje el, hogy ahol egy ajtó bezárul, ott biztosan kitárul egy másik. Csak bíznia kell a sorsában, és akkor meglelheti, nagyon közel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Van valaki a környezetében, aki a mai napon egyértelműen a tudtára adja, hogy túl kellene lépniük a barátságon. Semmi sem áll azonban öntől távolabb, mint egy ilyenféle lépés. Ne bánja, ha megharagítja. Mondjon nemet, majd csak megbékül!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: